måndag 25 september 2017

Brand i Lännäs/Stugusjön!

Morning!

Läste på Allehanda att det var en brand i Lännäs igår. Började visst brinna på spisen! Usch å fy. Tur att personen inte fick allvarliga skador i alla fall:
Enligt räddningstjänsten har en man som försökte släcka branden bränt sig på en arm.– Det är en lättare brännskada, men han är förd till sjukhus för vård. Det var ett rådigt ingripande av honom vilket begränsade branden rejält, säger Linus Jogedal, inre befäl vid räddningstjänsten. .
Räddningstjänsten har nu kontrollerat att branden inte spridit sig till ventilation. Fläkten är nedmonterad och utburen. Klockan 14.36 var räddningsstyrkan i det närmaste klar på platsen.

Och själv tillbringade jag gårdagen i Husum och såg på Skorpeds tjejernas sista match. En jättespännande match som slutade 2-2. Mycket BRA jobbat allihopa! Laget har verkligen utvecklats under säsongen 👍👍
Schysst fika där borta i Husum! 

Och efter matchen åkte vi hela gänget till Max och firade säsongen med att käka hamburgare! Alla i laget fick också varsitt diplom och en förstoring på laget. KUL!! Hoppas att det går att ha ett lag nästa år också. Härligt när Skörpe är på G!

/Tjing 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar