lördag 28 maj 2016

Baka Björnakaka!

God morning :-)

Åh, vad länge sen jag bakade Björnakaka. Den är ju bara supergod!! Så nu har jag äntligen fixat en och just nu står den inne i ugnen och gonar sig.....så till eftermiddagskaffet är den redo att ätas. Så här gör jag:

BJÖRNAKAKA 
175 grader ca 35 min 

HOW TO DO:
2 ägg
3 dl socker               VISPAS 

3 dl mjöl
3 tsk kanel 
2 tsk vaniljsocker 
2 tsk bakpulver        BLANDAS 

75 g smält smör
1.5 dl mjölk              BLANDAS 

Rör ihop ovanstående och häll i smörad och bröad form. Grädda i 175 grader i ca 35 minuter. Låt svalna. 

FYLLNING
1 äggula
50 g smör
2 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker    BLANDAS

Dela kakan i mitten och lägg på fyllningen, släng ihop kakan igen och sikta över florsocker på kakan. KLART!! Ät många bitar....


/Syns å hörs 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar