måndag 31 oktober 2011

Äntligen!

Idag fick jag och barnen äntligen träffa Ethel! Det var trevligt värre! Hon svängde dessutom ihop en läcker Gino som vi mumsade upp.......Fettdepåerna måste fyllas på? Efter allt frossande fick vi oss ett välbehövligt träningspass i Dancehall. Lisa agerade träningsledare. Den dansen är inte alls nå lätt ska ni veta.......Till och med svårare än buggen!

Ps...
Måste skvallra om att en kärlekssaga tagit slut!! Oscar säjer att han ångrat sig och inte ska gifta sig med Lady Gaga längre........Typiskt också! "Svärmor" är nog mest besviken...... Kan det va den väl tilltagna åldersskillnaden som var avgörande??


Dancehall.........Pröva på nå moves så får ni se hur "enkelt" det är..........Vet inte vad jag ska säja om detta..... känns som en vanlig styrdans duger gott åt mig!!?

Kram å puss!

1 kommentar:

  1. Oj oj, vilken dans - kan se framför mig när du och mamma Ingrid gör movesen i videon vid 1:11 ungefär... mycket speciellt... och när ska man få användning för den? Surströmmingsfest i Byvattnet, Kubbe-puben eller Olympia?? Hm,... säger som dig - en halvbra foxtrot är nog så knepigt att få till. Men du som är i dans-branschen kan nog lära dig tricket... "vör" de bli uppvisning till sommarn på Täfteå??

    SvaraRadera