söndag 27 mars 2011

JORD TIMMEN....

Igår var det åter dax för Earth hour. Det har blivit en tradition för mig att släcka alla lampor den där timmen. Fast om det är bra för miljön vete tusan......Hörde på radion att i det stora hela, blev det nästan sämre på grund av all omprogrammering för allt avancerat som ska släckas ner. Men, mysigt är det i alla fall.......och vad mycke ljus man får tända!


Vi var och tittade på syrrans mysiga kattungar igår. Oscar är VÄLDIGT sugen på att köpa en unge.......Tyvärr är han den ende som vill utöka vår familj med en katt.......så det blir nog inget med det. Hos syrran kom vi på att vi "ensamstående" skulle käka middag tillsammans sen på kvällen. Kycklingfilé med klyftpotatis och kall chilisås.......Mums! Och maräng-sviss till efterrätt! 

Lagom till kaffet kom Krister och hälsade på. Alltid lika skoj! Som vanligt gick diskussionerna heta i ALLA möjliga ämnen. Det tillkom en hel del nya affärsidéer under kvällen också. En del är riktigt bra! Kvällen blev till natt och vid fyrasnåret travade mina vänner hemmåt......å då blev ju vips klockan fem........Kul igår, jobbigt idag! (helst när barnen vaknade klockan sju.....)
Nova provkör Annicas "sportsaaaaab"

Nej, nu ska jag försöka se vad som händer i Big Brother huset ikväll..........God bye!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar