måndag 14 mars 2016

Angeldons tävling i Junsele 2016

Morrn!

Hörrni! Vilken supertrevlig dag vi hade i Junsele i Lördags :-) Dagen blev som vanligt fylld med skratt och knasigheter.

Vi skulle dra iväg här ifrån Skorped redan klockan 06 för att hinna i god tid till tävlingen....men, det blev liiiiiite förseningar i planerna. Fast vi hann i slutändan. Morsan plågade Volvon till max!!
Framme i strålande solsken!

Vi drog lott nummer 13..? på utlottningen av rutorna, och syrran å Mats fick nummer 60. Vi hamnade alltså långt ifrån varandra i år igen. 

Storfiskare som man är så gick all tid innan startskottet åt till att förbereda angeldonen så man så snabbt som möjligt får ner kroken i vattnet! Det är typ de två första timmarna det bruka avgöras ;-) 
Sista stunden innan startskottet får ingen befinna sig i tävlingsrutorna,
Vi hade "pyntat" vår plats med vinsten från ifjol, en snöggen t-skirt :-) OBS! Kolla in champagneflaskan till höger!! Den skulle vi sprätta och fira med efter att vi vunnit första pris. 
Å där var alla donen ute,
Och det är då chillningen börjar! När angeldonen väl är ute på plats är det sitta och fika som gäll. Ja, förutom att gå runt och se över donen nån gång då och då. Jag och Lisa var riktigt på G och skötte om donen riktig bra tycker jag. Vi bytte djup, tog bort is och si å så....och ändå fick vi inte ett enda napp! Å ingen annan i närheten heller för den delen. 
Vi tröstade oss med en riktigt nåk kaffedrink istället :-) 
Kolla in min TURLUVA!! En riktigt hemsk varelse! Å ingen tur gav den heller....Men, tjejen som jobbar på Pizzerian tyckte den va fin. Hmmm.

Ja, ja, fortsättning följer. Nu måste Länsman fortsätta plugga och sen ladda inför ett tandläkarbesök

/Tack för mig















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar