tisdag 16 juli 2013

Simskola i Mellansel,

Den här veckan är det simskola i Mellansel. Nova är på plats tre dagar, sen drar vi iväg till Åsele så hon missar några dagar i slutet....Å som vanligt när det är simskola är det KALLT som svinet!! Tio grader å det är mitt i sommarn! Tur att det är tempererat bad i alla fall :-) och att barn har liiiiite lättare för å bada än fast det är burrigt.

Idag fortätter jag att packa husvagnen. Att vara ute å göra nått är ju rakt omöjligt....Idag är det inte bara kallt.....Det blåser värsta stormen också.. Nu jäklar flyttar jag till varmare breddgrader!
Här, gott folk, är det godsaker på G!! Frusen Jordgubbsdrink ska det bli. Släng i jordgubbar, pressad citron och vit sirap (för lat för å koka sockerlag...) Mixa ihop hela dyngan och häll på en flaska ljus rom. Frys in i en burk och sen är det bara att sleva upp lämplig mängd i glasen och fylla på med sprite....GOTT SOM TUSAN!! Den ska med till Åsele :-)))
Å här är det tacopaj, Indonesisk kycklinggryta och Västerbottenostpaj på kylning. Jag provade ett nytt recept på Ostpajen. Man skulle koka ihop fyllningen först innan det skulle ner i pajskalet. Hoppas den blir SMARRIG! I så fall slänger jag ut receptet senare....
 
Hejsvejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar