torsdag 11 juli 2013

Mobila bredbandet!

Hej hopp! Nu har jag fått igång datorn....ryckte in en liten dockningsstation på Claes Ohlsson igår, så nu ryms både musen och bredbandet samtidigt. BRA!
 Här har vi matpaus på nervägen i Söndags.
 Ett av familjebadrumen på Campingen. Superfint!!

Här i Örebro flyter dagarna iväg fort som ögat. Jäklar vad "stressigt" det är att semestra. Å inte blir det bättre av att man ska ut å kute mest varenda dag!? Igår var vi ute på shopping hela dagen och på kvällen blev det först grillning och sen slank vi iväg till puben.
Jättetrevligt ställe med uteservering och loungemöbler, där kan man sitta å chilla hur länge som helst...och fiffigt nog har campingen ett spelställe och kiosk för barnen bara granngårs till puben :-))
Nova drar ett varv med racerbilen..
Idag är det strålande sol och 17 grader varmt nu kl 8.00. Dagens största uppgift blir att bada så mycket som möjligt! Jag vill INTE åka hem alls känns det som...här är det mycket lyxigare än vad man har i sitt eget hem. Rent och fräscht överallt!
Nova tar sig ett hopp från trampolinen.
Länsman ligger å pressar! Men, vars ä den nya bikinin och dom nya brillerna jag tänkte shoppa igår??? Ja, visst ja! Dom är ju oköpta än.....får bli en tur in till Örebro efter badet :-)
 
Vi hörs å syns//

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar