fredag 16 december 2016

Im alive!!!

Tjo och tjim!

Jodå, det tar på att ta EXAMEN! Anna och jag firade in våra nya Tandsköterske titlar till halv två i natt.....känns faktiskt lite idag 👍👍👍👍 Åsså går det ju fasen inte att sova. Redan halv sju var vi vakna...fast det va ju ganska bra, för då fick vi ligga i sängen och se på dagens avsnitt av julkalendern.

Festligheterna började redan igår eftermiddag på skolan med att lärarna fixat en alldeles egen trubadur åt oss som körde ett superkul musikquiz. Riktigt bra!!!  
 
Klas Norberg var en riktig talang!
 
Knappt hade vi hunnit in på hotellrummet så korkade vi upp champagnen! Alltså hur tänkte jag och Anna??? Vi hade fyra flaskor med oss på två personer.....ja, ja, man far ju inte "oklädd" när man ska ut på galej. Inte undra på att mitt huvud känns lite si och så idag?
 
Förrätten Kräftcocktail 

Här är hon - TANDSKÖTERSKAN Linda Lygdman med det åtråvärda studieintyget. Betygen är inte satta än, så de får vi vänta en stund på.

Och det var inte bara tandsköterskor som firade på Hallsta igår kväll. Nej, minsann så var även SKANSKA på plats och slog klackarna i taket dom med. Med representanter både från Myckelgensjö och Skorped.


Nä, nu ska jag fortsätta med mitt pepparkakshus samtidigt som jag funderar på om jag orkar FIRA vidare ikväll eller inte.....jag har ju två flaskor glögg odruckna plus ännu mer champagne!! 

/Tjingeling




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar