torsdag 2 januari 2014

Nyår i bilder!

Nu jäklar har vi fått igång "gammdatorn". Så nu ska det väl bli lite bättre ordning på blogginläggen! Skruvade isär datordyngan och bröt sönder plasten så att vi lyckades fiska fram den trasiga laddningskabeln.....så nu jämarn finns det ström!! Synd bara att nya datorn fortfarande är full med virus, den är totalt obrukbar för tillfället. 

Lite nyårsbilder:
 Länsman ska försöka göra sig fin inför nyårskalaset!
Det dröjde inte länge förrän 5 kampen var i gång. Mycket spännande tävlingar!! Här är det full koncentration som gäller inför pilkastningen, där Nova blev värsta storfräsarn! Slog ut oss allihopa :-)
 Jättegod mat och dryck.
Jag och Nova var på samma lag i femkampen. Här ska vi gissa vilka Skorpedsbor som hör ihop med vissa bilar med bara registreringsnummer till hjälp. Jättesvårt!! Än fast man tycktes känna igen varenda nummer så var det nästan omöjligt att gissa rätt....Men, jag å Nova knep i alla fall flest poäng i denna gren :-))))
Barnen sitter å väntar å väntar på att Annica ska dyka upp och dricka ur glaset med blufföl, som barnen så fiffigt förberett....
Men, tji fick ungarna.....Det blev inte alls som dom tänkt, och ölet hamnade aldrig i Annicas mun. Hon va inte så lättlurad!
Och här vankas det efterrätt. Till vänster ser ni supergoda chokladmousser och gino. Och till höger har Robert bjudit på sin nyårsdrink.....Konjak med citron, kaffepulver och socker! Ja, drinken  hade ett fint namn också = NICOLASCHKA. Den intogs genom att trycka in citronen med kaffepulver/socker upp i gommen. Sen skulle man ta hele konjaken i ett svep och låta det blandas i munnen. En riktig smaksensation enligt receptet.....HELT ODRICKBAR!!! Jag fick i mig max en tesked. Rekommenderas ej!!! Jag ville ge noll poäng i betyg, men det fick man inte för skalan var 1-5. Så en etta fick det bli. Behöver jag nämna att Robert förlorade hela drinktävlingen???

Fortsättning följer. Nu måste Länsman göra nått vettigt..

Tjingeling!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar