God morning :-)
Åh, vad länge sen jag bakade Björnakaka. Den är ju bara supergod!! Så nu har jag äntligen fixat en och just nu står den inne i ugnen och gonar sig.....så till eftermiddagskaffet är den redo att ätas. Så här gör jag:
BJÖRNAKAKA
175 grader ca 35 min
HOW TO DO:
2 ägg
3 dl socker VISPAS
3 dl mjöl
3 tsk kanel
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver BLANDAS
75 g smält smör
1.5 dl mjölk BLANDAS
Rör ihop ovanstående och häll i smörad och bröad form. Grädda i 175 grader i ca 35 minuter. Låt svalna.
1 äggula
50 g smör
2 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker BLANDAS
Dela kakan i mitten och lägg på fyllningen, släng ihop kakan igen och sikta över florsocker på kakan. KLART!! Ät många bitar....
/Syns å hörs
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar