onsdag 5 november 2014

Tortillatorsk

Tjo ho!

Vill ni göra nåt väldigt GOTT och ENKELT till middag? Bra, då kan ni laga Lantislygdmans goda torsk i ugn. Lätt som en plätt. Bara att kasta i en form och sen sköter ugnen resten ;-)

Tortillatorsk:

1 förpackning torsk/hoki
2 dl creme fraiche (valfri fetthalt)
2 dl grädde (även här kan man ju välja hur nyttigt man vill ha)
1 påse tortilladippmix
1 st paprika
Peppar, salt

Skär fisken i skivor, lägg i en ugnsform. Strö på peppar och lite salt (inte för mycket för dippen är ju rätt salt i sig). Hacka paprika och lägg ovanpå fisken. Vispa ihop grädde, creme fraiche och tortilladippen. Slå över fisken och skjuts in i ugnen på ca 175-200 grader. När är det klart då? Ja, det får ni själva räkna ut. Jag hade i alla fall formen inne i ca 30 min.

Klar för ugnen! Medans kokar man potäterna, så dom är klar samtidigt som fisken.

KLART! Gött som tusan ;-)

Nu måste Länsman ta sig i kragen och skriva några protokoll

Tjing/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar