lördag 31 januari 2015

Besiktningen godkänd!

Hej hopp,

Novas återbesök hos läkaren gick fint. Synen hade nästan inte förändrats nåt alls, bara pyttelite. Så nu blir nästa återbesök först i Oktober.
En välförtjänt fikapaus på Café Oscar. Dom har ju så jäkla god kaffe latte!! 

Lite shopping blev det också. bl a en vägghängare te gitarren och mera fiskar till akvariet. Visar väl upp sötnosarna senare....

Nu måste jag hinka mera kaffe så jag kvicknar till
Tjing

fredag 30 januari 2015

Ögonläkaren nästa!

Titt ut!

Nu bär det iväg till Öviks sjukhus för att träffa ögonläkaren igen. Nova har återbesök för att kolla upp synen en gång till :-)

Blir skoj de! Mor och dotter tillsammans i stan. Längtar redan till Café Oscar och en bamsestor kaffe latté å en NEGERBOLL!! Och det roligaste av allt....Vi ska in på Djurmagazinet och köpa fler fiskar :-) :-)

Bäst att försöka rufsa till håret 
Synes!

torsdag 29 januari 2015

Träningsvärk?

Morning,

Fågeln! Det känns att man tränade igår. Drog till med 5 KM sprint på löpbandet och efter springningen blev det 10 KM i skidspåret. Joooodåååå, det känns idag.... Hö, hö, hö! Och jävlar, vad dålig jag är på åka skidor. Man spring ju för klåen fortare än vad man åk skidor ;-) Men, man blir knappast sämre av att träna i alla fall. Får se om det blir några varv ikväll med, när barnen liks ska iväg på skidträning....

Titta vad fint det var i Bredbyn i Måndags:

Vinterlandskap ä nice de! 
Strålande sol och tio grader kallt

Nä, skål för mera kaffe!
Hörs å syns




onsdag 28 januari 2015

Miss sixty!

Tjo å tjim!

Vilket kap jag gjorde på Tradera här om dagen. Ett par supersnygga Miss sixty brallor för ynka 160 kr!!! Prisvärt med tanke på att nya kostar över tusen spänn. Tackar, säger jag. Sitter som en smäck! Har alltid gillat Miss Sixty jeansen. Men, man ä ju så jämarns snål så man köp hm-jeans istället....
Då är det bara själva festen för att ha dom på isg som fattas da!

Nä, vört man ska hoppa in i duschen....Ett pass på löpbandet tar ut sin rätt!
Puss/puss




tisdag 27 januari 2015

Solen skiner i Bredbyn med :-)

Hej hopp,

Vilket härligt vinterväder! Riktigt vackert vinterlandskap på vägen över te Bredbyn. Nova hade tid hos tandläkaren så vi brassade dit i morse. Jag tycks minnas att då jag var liten så åkte man till tandläkaren i samlad trupp ifrån skolan.....Tro när den "förmånen" försvann?
Och som vanligt när jag åker över på Bredbyn kastade jag avundsjuka blickar mot skoaffärn!!! VARFÖR ryckte jag inte in den när den va te salu??? Då hade jag inte travat omkring på hemtjänsten nu...

Men, nu har jag en ny superschysst affärsidé på G. Harne kan aldrig gå fel....

/Dream on


måndag 26 januari 2015

Vilken NICE Söndag!!

Tjo ho!

Ja, sämre Söndagar kan man ju ha.....Att få besöka tatuerar`n var inte alls så dumt! Förutom att det gjorde särskilt ont. Tyck det ha gått så bra förut. Men, där på låret var det inte alls nå skönt.
Syrran va först ut! Vi var rustade med kaffetermos också, så vi andra roade oss med att hinka kaffe och läsa tatueringstidningar :-)
He, he! Försöker att se cool å orädd ut, gick väl så där......tusan vad obehagligt det var. TUR att jag bantade bort allt pynt som egentligen skulle sitta på låret med. Nu fick det bli enbart text den här gången. Får väl se om man samlar mod till att fortsätta???

AJ!!

Syrrans ä klar! 

Och min är på G! Texten består av valda delar ur en dikt som Dan Andersson skrivit. Jättefin och jättenöjd är jag!! 

Visar väl upp ett läkt resultat sen...

Tjing


söndag 25 januari 2015

Sämst...

Men, jösses!! Vad dåligt det gick i skidspåret igår. Inte så konstigt heller.....åka skidor när det snöar och ä typ nollgradigt går nog aldrig nå gött! Man fick gå på skidorna både utför och uppför. Usch, inte alls kul. Vi gav upp efter fem kilometer.

Bättre lycka idag kanske. OM man nu hinner med nån skidåkning....Nu bränner nämligen jag å Annica iväg te Bjästa för att bli lite finare på kropparna :-))))

Visar upp ett strålande fint resultat lite seeeeenare!

Puss å kram

lördag 24 januari 2015

Där satt den!!

YES! Där satt den.....5 kilometers springning på 26.10! Det betyder att jag snart är tillbaka i min "gamla" form igen. Har sagt det förut, kondition är verkligen en färskvara. Men, det går rätt så fort att komma tebaks med.....gäll bara å va nog bäg :-)

Ja ha, vad görs så här på lediga helgen då?

Jo, igår kväll roade sig Linda Länsman med att sitta å klinka på gitarren.......Ja, det blir inte mer upphetsande än så i den här kåken.

Men, nåt som däremot va särskilt skoj var att igår kväll fick jag å syrran klartecken från Tatueraren. Så i morgon drar vi iväg och får våra kroppar prydda med lite nya konstverk!!! Bli kanoners de :-)))


Får väl se om man blir så här fiiiin??

Och Nova hon är fortfarande sjuk. 38 grader nu på morgonen och allmänt slö, det får bli en kojdag för henne idag med.....

Nä, vört man ska baka nåt gott till kaffet?
/Over and out

fredag 23 januari 2015

Mera karlar...jo, jag tackarrrr!

Hej hopp! 

Nu jämarns bli vi ordentligt rustade på hemtjänsten framöver. I dagarna inskolas nämligen en tredje karl hos oss i Skörpe!! Ja jamen, så många som TRE stycken har väl aldrig funnits någonsin, fortsätte så här ä vi snart jämställda :-) Det bli ju kanoners de!

Å jag firar det hela med att fräsa på mot LEDIG HELG!! Lovely :-)))))) Och har jag å syrran riktigt tur så får vi oss några nya gaddningar under helgen också.
Tjo flöjt!

torsdag 22 januari 2015

Sjukt var det här!

Ja happ! 

Då var det sjukt i huset......Ja, inte jag förstås. Har inte haft en enda sjukfrånvarodag på sista åren. Sist jag va "sjuk" var när jag slet sönder musklerna i vaden, och det är ju ett par år sedan nu. Nej, det är stackars Nova som åkt dit med feber å ont i halsen. Hörde av personalen på skolan att det var många som va sjuk. Är väl nån dynga som går. Så det blir en VAB dag idag.
Och då passar det utmärkt att mysa i soffan och se på Trolltyg i Tomteskogen med min sjuka jänta. Filmen är ju lika bra för vuxna som för barn :-) 

Bäst att hämta nått drickbart till sjuklingen....och mer KAFFE till mig
Puss

onsdag 21 januari 2015

Jobbigt,

Usch, vad jobbigt det är att tvinga upp stackars Nova.....gråter för hon ä så himla trött. Kanske man måste säga upp sig å leva på nå gamm-perninger så jag kan va hemma om dagarna :-) Då blire till å ha lite utgifter. Får väl börja plocka bär å tjuvskjuta nån älg ibland. Å värst blir det med klädkontot......då blir nog köpstopp där.

Ja, ja! Bäst att älga iväg ut och se om bilen behagar starta nå idag
/Jobba lugnt där ute

tisdag 20 januari 2015

Morning :-)

Ny härlig strålande morgon....?

Igår var det visst idrottsgalan. Den missade jag. Idrottade själv istället, tusan va härligt det var i skidspåret igår kväll...Näe, jag glömde faktiskt bort att det var gala. Vad jag däremot kom ihåg var att glo på året första avsnitt av FARMEN! Å en av deltagarna hann bara öppna mun så visste man vad det var för typ. Högljudd, gapig, skrytig och får knappast något gjort, förutom å ret upp dom andra då såklart. Blir bra de!

MERA KAFFE ÅT FOLKET 
Puss


måndag 19 januari 2015

Ordentlig dikeskörning!

Hej å hå,

Trodde jag och Christer skulle få leka bärgningsbil med Kommun-forden igår kväll. Stöp på en ordentlig dikeskörning vid stugusjökurvern.....Men, pojkspolingen som rattat ner sin volvo i diket skulle ringa efter bärgare, å bilen hade visst gått sönder också, så han trodde inte den gick an köra med. Förresten hade aldrig raggar-forden kunnat dra upp nån bil heller för den delen, det sa jag mest på skämt ;-)
Vört pöjken hade kört liiiiite fortare än 40 genom kurverna :-) :-) 

Ja, ha. Linda Länsman får vara ledig idag efter jobbarhelgen. Trevligt för mig, Tror jag ska roa mig med att stryka, springa, städa och SPELA GITARR!!.....Linus var nämligen här och hälsade på i Lördags och då passade han på att stämma gitarraset åt mig. Hade länge hört att det va nå fel på ljudet. Tack så mycket! Vilken skillnad :-)  

Bäst att börja då
/Over and out

söndag 18 januari 2015

Snart kan jag säja upp mig...

Men halloj! Vad tusan....Jag glömde rakt bort å blogga igår. Fattar ingenting ;-)

Å vet ni vad? Snart säjer jag upp mig och börjar i en helt ny bransch, nämligen Guppyodling :-) Fick tag på ett toppenfint akvarium här om dagen. Hade annonserat på Öviks köp å sälj utan större framgång, med då vips hade en arbetskamrat ett som jag fick köpa!! Kanon, tackar, tackarrrr.
Sen har jag redan två köpare på mina eventuella avkommor av fiskar. Harne måste va bästa affärsidén någonsin, två guppysar tingade a 15kr/st, ba så där! Länsman rik som ett troll....
Nova fixar gruset. Idag får nog fiskarna flytta in i sitt nya hem. Nova kan inte vänta längre.


Ja ha, annars då? Jo, igår skickade Mikke förslag på min nya tatuering, kommer att bli hel-greate!

Nu mot fiskutsläppet
/Tjing







fredag 16 januari 2015

Snabbaknull.se

Men jösses!!! Datorn kryllar av penisar, sexsidor å allt möjligt mums....Ploppar upp bilder på värsta storhörvela, silikonbröst och en massa annat smaskigt ;-) Trevligt...

Allt detta bara på grund av att vi råka söka på snipp å snopp-låten här om dagen. Tycker förövrigt att den visan är rätt så harmlös om jag jämför med vad som dyker upp på min skärm varje minut just nu.

Vört det bli till å ringa Gustav för att få bort allt virus å skit, för själv torde jag knappast klara av det.....man bli väl fast på nån läckerhets-sida istället ;-)

Äh! Nu lämnar vi snusket och talar om vad mammor egentligen håll på med. Nämligen lagar storkok!
Jämarns vad nöjd jag är över att ha fyllt upp frysen med 16 portioner köttfärssås och lika många portioner fläskfilégryta och lite skinksås Är väldigt behändligt att hitta när det ska gå snabbt att få till nån mat. Går ju liksom inte att ta fram en "frösseköttklump" när man kom hem ifrån jobbet å tro sig få till nån mat under de närmaste timmarna....
AJ!

Mot löpbandet, kroppen ska plågas.NU
/Puss å kram


onsdag 14 januari 2015

Vi skrattar MEST!!

Tjo ho!

Vilken rolig läsning i ÖA igår. Någon har lyckats få till statistik på hur mycket vi skrattar på jobbet. Och vi omsorgspersonal har ROLIGAST!!! Yes, jag visste de :-) vi skrattar ofta och mycket, det kan då ingen ta ifrån oss.....

Statistiken visade att ju mer du tjänar, ju tråkigare har du på jobbet.....HA!! Tjillet, åt er....Allt kan inte köpas för pengar. Kontorspersonal hade inte heller så roligt. Huvvaligen, en del skrattade inte en enda gång på hele dan......Usch, det kan aldrig va bra.

Trevligt att omsorgen fick ha det bäst för en gångs skull :-) :-)

Igår fick jag skratta mig lycklig när jag kom hem ifrån jobbet också....Superstort TACK till den vänliga själ som skottat min gårdsplan medans jag varit å hemtjänstat runt byarna. Det värmde i hjärtat :-)

Nä, ska man ta sig en fjärde kaffekopp så man kvicknar till
Over and out




tisdag 13 januari 2015

"Snippan och Snoppen"

Hej å hå!

Vilken schööst´n låt nån fiffig en har lyckats få till som handlar om snippan å snoppen?......Låten har dessutom fått massor av uppmärksamhet i media. Både bra och dålig kritik. Hann inte mer än sätta mig i bilen i går morse så drog NRJ igång den trallvänliga låten :-) Och senare på förmiddan var det ett fågla surr på P4 angående hur "rumsren" låten är. Verka finnas en del som går i taket för den söta videon.

SPELA PÅ BARA SÄG JAG! 
Ha, ha, ha! Vem kan bli upprörd över den här???

Ja, ni får väl höra på den och bilda en egen uppfattning :-)

Tjingeling

måndag 12 januari 2015

"Finfrämmande"

Hello out there!

-23 grader nu på morgonen....bäst att leta åt tjocksockarna så man ä rustad på fötterna.

Mums! Vilken smarrig tårta Annica bjöd på igår. Två rejäla bitar ner i min mage.....rap! TUR att jag lyckats få ihop 2 mils springning sen i torsdags. Nu jämarn ska jag bli vältränad igen. Å förresten.....jag är bara pyttepyttelite avundsjuk på syrran som fick sig en resa till Turkiet i födelsedagspresent :-) :-) Ser helnajs ut på bilderna!!!!

Igår hade jag finfrämmande på granntomten. Inte mindre än tre jättefina rådjur gick där och käkade nåt gott som dom hittat i snön
Man blir ju rakt sugen på att ge dom lite mat......men, det går väl knappast för sig här inne på byn. Tror inte nån är intresserad av att få ett rådjur fram på grillen ;-)

Ner i panna!


söndag 11 januari 2015

Jag har köpt mig en GITARR!!

Hejsan svejsan!

Linda Andrietta Lygdman har för första gången i sitt liv köpt sig ett instrument!!! Jag tog och ryckte in en gura i förra veckan. En väldigt försenad 40-års present till mig själv. TACK ni som gav mig pengar och presentkort :-) :-)
Tusan vad KUL det är å spela!! Men, det är inte lätt, helst med tanke på att jag aldrig spelat nåt instrument någonsin.....Fast jag har tragglat på å tränat i veckan så nu kan jag i alla fall dra loss fem-sex ackord :-) Gäll bara å va nog bäg!! Träna, träna och träna :-)
Tyvärr ha jag spela så alla fingrar ä full med blåsor. Men, det går nog över så småningom.

Idag gott folk fyller syrran år!!!! Jag måste dit senare idag och uppvakta. Fast jag egentligen nyss kom hem därifrån.....blev en lååååång kväll däri "Billströms igår med värsta LP-nostalgin;-) 

Nu ska jag gruva mig för om jag ska dra iväg och åka längdskidor? Eller så sätt jag mig och myser med min nya kärlek = GITARREN! 

/Puss å kram




lördag 10 januari 2015

Vilken chock!

Tjo flöjt!!

Jämarns vad chockad jag blev när jag vakna i morse och såg att klocka va kvart över nio....Så LÄNGE bruka jag aldrig kunna sova. Härligt!
Å vad pigg och utvilad jag ska va idag nu då

Hörrni! Nu finns det skidspår borta på skolan. Bara att rusta fram skidorna och bränna iväg och åka några mil.....Jag blir nästan lite småsugen själv a. Men, jag har så fruktansvärt ovallat :-) Tar kanske några kilometer på löpbandet istället? 
Oscar på skidtävling ifjol

Hörs å syns





fredag 9 januari 2015

Löjligt Facebook!

Å herre jösses! 

Jag har suttit och knåpat ihop ett bildspel av fotos som jag tagit under det gångna året. Mest naturbilder från olika platser av vår by och några bilder på oss "Skorpedsbor in aktion" på olika arrangemang å sammankomster som vi haft. Såklart bara fina och trevliga bilder!

Sen när jag försökte ladda upp bildspelet på facebook i vår Skorpedsgrupp blev det STOPP!! Dom töntarna cencurerade bort min stackars fjuttiga video.....Brott mot upphovsrättslagen ansåg dom, vad betyder det? Min tanke var att bildspelet förhoppningsvis skulle ge en trevlig bild av SKORPED.

Och vad som förvånar mig mest är att alltså sitter dom däringa Facebooks-ansvariga och granskar varenda film som ska läggas ut.......Konstigt då att man typ varje dag ser folk som har lagt ut filmer på människor som misshandlar sina små barn, idioter som sparkar och slår hundar, katter och andra djur. Porrbilder osv....Varför stoppar dom inte sånt?

Tycker att mina stackars "oskyldiga" bilder från Stugusjön och Lännäs-fäbodar hellre ha kunnat visas :-) :-) :-)

Lägger väl ut filmen här OM jag törs.....och OM jag dug till ä!

Bye, bye!

Trasigt,

Morrn, morrn! 

Ja happ. Då har min jobbmobil (samsung) gått sönder......bara några månader gammal. Stendöd och går inte att ladda. Måste ha blivit nån korslutning i batteriet.
Tro om man får va ledig då, i väntan på nytt batteri?....Eftersom all information vi behöver finns i telefon.... ;-)

Mot tvättberget
/Tjing

torsdag 8 januari 2015

LYCKA ÄR....

Lycka för en sjuåring är att få alldeles egna fiskar! Nova var så nöjd igår när Engla kom och levererade 11 stycken jättesöta, fina guppysar :-)
Men, sötnosarna var inte så lätta att fånga på bild. Här är en i alla fall. 

Och lycka för en kärring som jag är att ha orkat plåga sig 5 svettiga kilometer på löpbandet. Skönt åtminstånde efteråt...
JOBBIGT! Kondition är verkligen en färskvara...

Ja ha. Nån som undrar hur mycket jag vann på mina trisslotter? 140 fina kronor inbringade det.....gick alltså back som vanligt.

OVER AND OUT

onsdag 7 januari 2015

TRISS för 410 riksdaler!

Tjo ho!

Jag lyckades ro hem inte mindre än 410 kr på mina jultriss! Inte alls dåligt med tanke på hur svårt det är att vinna....Så igår bytte jag ut dessa 410 kronor mot nya lotter på Ica Nära, Bredbyn. Jag känn på mig att storkovan är nära :-)
Harne ä vad jag fick. Och efter att ha skrapat hälften av lotterna har jag nu vunnit 60 kr.....vört man gjorde en dålig affär? 

Men, går jag back på lotterna så har jag i alla fall tjänat in några tusenlappar nu på förmiddagen....beslutade nämligen att hänga upp mina gamla gardiner igen istället för att köpa nytt. Tack Länsman, tack, för att du är sån klok person!! 

Nu skrapar jag vidare
/Tack å hej från en snart-miljonär!





tisdag 6 januari 2015

Iphone!

Nu är humöret på TOPP för pojken som äntligen fått hem sin iphone!! Han har sparat länge, klippt gräs, sålt jultidningar och önskat sig pengar i julklapp. Så nu är det full fart med installering....Tur att ungdomen kan darne själv, jag har knappast varit till nån hjälp :-)
KLART för användning

Å annars?

Jo, Igår fick ögonen full ranson då det gäll å "glises" på halvnakna kroppar......Sex timmar på Paradisbadet och proppfullt med badgäster. En trevlig eftermiddag! Bada är kul både för barn och vuxna :-) Varför far man inte mer ofta på badet??

Efter allt badande åkte vi och hämtade pizza som sedan mumsades hos Katrin å Rickard. Ett trevligt avslut på baddagen.....blev stundvis ganska skrattigt .-)))) 

Nu mot gardinstrykning
Bye/bye

måndag 5 januari 2015

Usch! vilket uppvaknande!!

Harne ha jag gått och väntat på länge.....när man skulle bli utbeordrad på jobb för att det är KRIS i hemtjänsten.

Så i morse var det dags.  Bara att älga iväg, och såklart dagen vi skulle på badhuset med barnen.

Nä, vört man ta sig ett par groggar nu när man kommit sig hem ifrån jobbet. Enda sättet att gå fri på sin ledighet :-) :-) :-) För det går väl knappast att sätta en berusad i arbete?

Har jag sagt att jag är på jakt efter ett nytt jobb?? Hör gärna av er. Är öppen för alla förslag.

Nu mot BADHUSET!

söndag 4 januari 2015

God bye julen!

Tack å hej julen...

Idag ryker julgranen och pepparkakshuset ut på kas´n, och tomtarna får åka tillbaka till sina gömmor. Går fort att man blir less på det juliga. Men, vad ska jag sätta upp för gardiner nu då? Har ju INGENTING...
Oscar anmälde sig som frivillig till att kasta pepparkakshuset ut för slänten

Nu ska här fixas en eld ute på gården. Har rensat ut massor av skor och kläder som måste kastas bort och då är det schysst att elda upp ratet. Elda är alltid KUL! 

/Syns å hörs


lördag 3 januari 2015

Det var inte igår...

He, he!!

Det var då klåen inte igår man solade solarium.....Måste va flera år sedan..... I alla fall dök Länsman in i ett solarium på badet i Sollefteå. Det var skönt som tusan! 18 minuter senare hade min kropp tinat upp såpass att jag kunde bada några timmar till :-) Men, inte var det effektivaste solningen man varit på :-)
Harne är INTE hälsosamt. Fast vad göra då man håll på frys ihjäl...

Annars då? Jo, idag är jag ute å flänger igen. Ska äntligen fara och köpa min mycket försenade 40-års present. Fick både presentkort och pengar. Har länge vetat vad jag ska köpa, men inte kommit till skott.

Å vad det är blir ni snart varse :-)

/PUSS

fredag 2 januari 2015

"Oppe pa Konsum"

Hello,

Jämarns vad trött man blir efter en heldag på badet i Sollefteå. Det tar på att plaska runt i poolerna. Å, förresten, jag är inte bara trött.....jag håll på frysa ihjäl också. Jobbigt att va så här frusen som jag är. Frys så man skaka och fingrar å händer blir alldeles blåa. Högre värme på badet tack :-)))))

Nu lite bilder från nyår:
Jag är så djävulskt nöjd med Ubbe-servisen jag köpte. Ska bara försöka hitta lite mer tillbehör till den. 
Vi hade fyra hjälpsamma barn som gladeligen fixade uppläggningen av förrätten. Alla hjälpte till med varsitt garnityr, och titta vad fint det blev. 

Kvällens meny bestod av:
Välkomstdrink: GT black style (inte god....men, konstigt nog drack vi upp den ändå)
Förrätt skagentoast med hummer
Varmrätt; Helstekt oxfilë med gräddig rödvinssås och potatisterrin 
Efterrätt: Jordgubbssorbé med passionsfrukt och chokladmousse. 
Ganska gott alltihopa, men, såndäringa oxfilé är lite överskattat tyck jag. Eller....för all del, kanske fel tillagad av mig :-) 
Vi har som tradition att ordna "femkamp" varje nyår. Här ska det prickas burkar. Svårt för mig, men lätt för min lagkamrat :-) 
Linda redo för nyårspartaj. Hade till och med dammat av min svarta klänning. Huvva, hatar klänning....den åkte av vid tolvslaget....jag fortsatte ju inte naken förstås, utan på med brallor å man känn sig som hemma.
Den livsfarliga skjutningen!!! Massor med folk överallt och raketer som inte riktigt höll kurs. Bara en jäkla tur att ingen fick nån i ansiktet.
"Frössenhararna" hamnade snabbt inne på altanen istället. Mycket varmare än ute, och säkrare..... Nova fick låna en kavaj av en gentleman som såg att hon frös :-) 
Kolla in finaste ungdomarna. Klockan ä kvart i ett på natten och barnen är fortfarande vakna och snälla.

Och natten avslutades för mig och många andra "oppe pa Konsum". Riktigt skoj att se hur det ser ut där nu för tiden. Tror inte jag varit dit sen Mr T Hellström bodde där, och det är ju ett tag sedan...

Och det bästa av allt!!! Jag fick lyssna när Emil drog loss på ståbasen (het det så??) och när Mats revade av några ackord på guran. SÅ trevligt med såna som spelar på "rektet". Jag ska minsann också rycka in ett instrument :-) 
/Tjingeling




BADA!!!

Vad göra denna töriga dag? Jag blir så less på detta,dyngväder!

Jo, man åker iväg och impulsbadar med ungarna såklart. KUL både för barn och vuxna :-) Och har jag riktigt tur kanske jag kan bada bort nå julfläsk....Valross.NU!

Bomben!!!!

torsdag 1 januari 2015

Nytt år!

Tjo flöjt, 

Då var det nytt år igen och gårdagens firande gick ju suveränt BRA!! God mat och dryck å trevligt sällskap!! Vad mer kan man begära :-))) Åsså en hel hög med livsfarliga raketer. Huvva!! Nu tror jag att man inför köpstopp på raketer.....Flera stycken drog iväg mot helt fel håll.

Ja, ja. Uppdaterar mera om gårdagen lite senare. Nu har jag fullt upp med att göra så lite som möjligt. Det enda jag ska ta mig för idag är att fundera på vad man ska äta till middag sen ikväll. Ni vet väl om att nyårsdagen är årets STÖRSTA PIZZA ÄTAR DAG!! Men, hur ska man få åt sig en sån????

Hörs/hej