fredag 30 januari 2009

Inbjuden till två fester!!!

Vad har hänt! Fick två inbjudningar till fester på samma dag. Inte illa för den här pensionären.. Först ut är Laddas 40 års fest. Hon bjuder in till Bygdegården här i Skorped. Låter mycket trevligt. (borde stått 20års fest, hon ser så ung och fräsch ut). Hoppas vi kan gå dit för jag känner en riktig "GAMMUV" som råkar fylla år på samma dag...

Sedan kom en inbjudan till Brux i april. Dit är alla som är födda 1973 välkomna. Vi firar visst att det är 20 år sedan vi gick ut nian. Jag antar att det finns några festar sugna Skorpedsbor som hänger med på det kalaset.

Nova verkar mycke piggare idag. Inte så mycket feber, det bådar gott inför nästa vecka.

torsdag 29 januari 2009

Börja Blogga

Nu har det hänt! Dax att blogga. Var inne på syrrans och ville så gärna säja några ord om hennes angeldonsäventyr.... Så lätt som en plätt har man startat en egen. Färdig mall och släng in några bilder och ett lösenord: KLART!

Nedräkningen har börjat! Nu ska man snart starta upp jobbet efter en tung, jobbig föräldraledighet.
På tisdag är det dax och som ett brev på posten har Nova blivit sjuk under inskolningen på dagis. 40.1 i feber i går kväll. 39 idag... Hoppas hon blir frisk. Vore väl lite otur att behöva "vabba" första dagen efter nästan två års ledighet.